Sayfalar

8 Ekim 2013 Salı

Pasta Malzemeleri nereden alınır?

Hazır geçen yazıda malzemelerden bahsetmişken benim malzemeleri nereden aldığımı yazıyım dedim.Bir sene boyunca çeşitli yerlerden malzeme aldım ve en sonunda ikisinde karar kıldım.

Birincisi,Beylikdüzü'nde yaşıyorsanız Paradise AVM'de harika bir dükkan var,Bag's Pasta malzemeleri.Kızım ona 'Pembe mağaza' diyor  J Geniş bir ürün seçeneğinin yanı sıra bir de çok tatlı ve sevecan sahibi var,Aylin Hanım.Gerek ürün konusunda,gerek kullanımı ile ilgili her zaman yardımcı olur,ayrıca kurabiye ve pasta yapımı ile ilgili kurs ta veriyor...

İkinci alternatif tabi ki internet alışverişi.Bir zamanda site site pasta kutuları ararken Barmar'ın sitesine rastladım.Hem fiyatlar uygun,hem de aynı gün ürünleri kargoya veriyorar,ki internet alışverişinde hız çok önemli.Мağazası İzmir'de olan bu firmanın Facebook'ta fan sayfaları bile var J

Fırsat buldukça yurtdışından da ürün almaya çalışıyorum,burada olmayanı.Bu çok daha zahmetli tabi,keşke buna gerek kalmasaydı,her çeşidi ülkemizde bulunsaydı.



Kısacası bu kadar,yolunuz bu firmalara düşerse keyifli alışverişler dilerim J

Sevgilerle,

Мaya

2 yorum:

  1. Merhabalar. Yurt dışından alış veriş yapma konusunu biraz daha açar mısınız? Son düzenlemelerden sonra gümrükte problem yaşarım diye çok korkuyorum ben. Kesinlikle sorun yaşamadım deyip tavsiye edebileceğiniz siteler var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu konuyu özellikle detaylı yazmadım çünkü tavsiye edebileceğim bir yol yoktur.Ben genelde yurtdışında olan ve yakında gelecek olan arkadaşlarıma aldırıyorum.ebay.co.uk'de ürün araştırırken Türkiye'ye gönderim yaptıklarını gördüm.Türkiye'de ise 100 doları (veya euro,emin değilim) aşmamış gönderiler gümrükten geçiyorlarmış,ama bu bilgim kesin değil,çünkü ben bu yolu denemedim.Deneyen arkadaşlar varsa ve buraya yazarlarsa çok mutlu olurum.

      Sil